in

Как да направим ефектен колаж

Сайтове за правене на колажи
За да направите отлично изглеждаш колаж, отдавна не се налага да търсите, купувате и инсталирате приложения. В Интернет има десетки сайтове, които предлагат тази услуга онлайн и то напълно безплатно. Вие трябва само да приготвите изображенията, които искате да включите, и да имате малко свободно време.

Описал съм 5-те най-добри сайта за създаване на колажи, като ви съветвам да опитате всеки от тях, за да изберете  този, който ще ви допадне най-много.

CANVA - богат на възможности интернет ресурс

CANVA е най-добре изглеждащия и най-богат на съдържание сайт, с който можете да създадете перфектно изглеждащ колаж. Сайтът изисква безплатна регистрация или да влезете с facebook акаунта си. Менютата са добре организирани, но поради факта, че сайтът предлага изключително много възможности, ще ви трябва известно време, за да се ориентирате.
Както и в повечето други сайтове, се предлага и платено съдържание, но безплатните възможности са напълно достатъчни. В Canva ще намерите огромно количество темплейти  за колажи,  за кавъри в социалните мрежи, покани, картички, визитки и дори маркетингови материали.

befunky - най-добрият сай за правене на колажи
BEFUNKY.COM е моят фаворит, когато става въпрос за създаване на класически колажи. Всичко на сайта е изпипано и опростено до съвършенство, а в същото време потребителят разполага с пълен контрол върху това, което иска да направи.
Друг голям плюс е, че онлайн ресурсът включва прекрасен редактор на изображения, който може да помогне много при подготовката на снимките, които ще включите в колажа.Като недостатък мога да посоча единствено, че повечето готови дизайни са достъпни само за абонати на сайта. Въпреки това, препоръчвам BEFUNKY, като един от най-добрите сайтове за колажи.

PHOTOCAT e сайт, който предлага редактор на изображения и секция за правене на колажи. Организацията на менютата е логична и добре оптимизирана, което ускорява и облекчава работата с Photocat.

Редакторът на изображения няма възможностите на този в BEFUNKY, но е напълно достатъчен, за да направите проста редакция на подготвяните изображения. Секцията Retouch е интересна, защото ви предлага лесен начин да премахнете несъвършенства в лицата на снимките – можете да прибавите тен, да махнете бенки или лунички, дори да смените цвета на очите.

photocat има интересни възможности за правене на колажи

Редакторът за колажи е изчистен и лесен за работа, а резултатите, които можете да получите, са доста добри.
Има две основни секции –  DIY (Do It Yourself – Направи си сам), в която можете да наредите свободно снимките си, използвайки готов фон и TEMPLATE, в която можете да изберете някои от стандартните темплейти, където да наредите снимките си.

picmonkey - добър онлайн редакторPICMONKEY е още един простичък и лесен за използване сайт, с чиято помощ можете да създадете отличен колаж. За да използвате повечето функции, които предлага PICMONKEY, не ви трябва дори безплатна регистрация, но има такива, достъпни само за абонати. Все пак, ако ви хареса някоя от платените „екстри“ – има възможност за 30 дневен пробен период.
Сайтът предлага и редактор на изображения, както и специална секция Touch Up, в която можете да премахнете някои несъвършенства от вашите снимки. Ако искате да изгладите някоя бръчка от лицето си, да пооправите грима или да засилите тена, Touch Up ще ви улесни.

fotojet.com сайт с много възможности за създаване на колажи
FOTOJET.COM е онлайн ресурс с много и разнообразни възможности. Можете лесно да направите класически колаж, да използвате готов тематичен темплейт, да си направите кавър за Facebook, Google+, Youtube и много други интересни неща.
Интерфейсът е изчистен и логичен, което прави работата с FOTOJET лесна и приятна. Някои от възможностите на сайта можете да използвате само след безплатна регистрация, която ще ви отнеме не повече от 2 минути.
Готовите изображения са с достатъчно добро качество и с резолюция, напълно достатъчна за непрофесионална употреба.

Written by androida

What do you think?

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0

Над 1 милион потребители са използвали виртуалните очила Gear VR през април

Американците ограничават активността си в ИНтернет

В САЩ ограничават активността си в Интернет, страхувайки се от злоупотреби