in

Камерата на iPhone 12 Pro получи 4-то място в престижната класация на DxOMark

Камерата на iPhone 12 Pro получи 4-то място в престижната класация на DxOMark

DxOMark публикува ревю на основната камера на iPhone 12 Pro. Тройният модул на смартфона със сензор LiDAR получи обща оценка от 128 точки, което му позволи да пробие в челната петица на лидерите в рейтинга и дели 4-тото място с Xiaomi Mi 10 Pro.  

Въпреки, че не поставиха смартфона на първото място, експертите на DxOMark похвалиха системата за автофокус на iPhone 12 Pro. Според тях тя е една от най-добрите на пазара и осигурява бърза и точна работа в повечето ситуации. От DxOMark са харесали и точната експозиция, както и отличното цветопредаване. 

Не са спестени и критики за камерата. При ниска осветеност на снимките се появява шум и се забелязва загуба на детайлност. Друга слабост е ограничения динамичен обхват, който води до появата на прекалено тъмни и/или прекалено светли области в някой снимки.  

Що се отнася до видеозаснемането, според DxOMark смартфонът се представя повече от добре. Експертите хвалят системата за автофокус, която върши отлична работа дори при динамични сцени.  Филмите показват много добро ниво на детайлност, стига осветеността да не е прекалено ниска. Понякога обаче се наблюдават неточности в баланса на бялото. 

Феновете на Apple не трябва да са недоволни от 4-тото място, защото iPhone 12 Pro изостава само с осем точки от лидера Huawei Mate 40 Prо. А и ревюто на iPhone 12 Pro Max предстои да излезе, което означава, че все още има възможност смартфон на Apple да заеме първото място.   

Written by androida

What do you think?

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading…

0
Край на неограниченото пространство за снимки от Google

Край на неограниченото пространство за снимки от Google

Apple намали комисионната си за малки фирми в App Store

Apple намалява комисионната, която ще взима от малките софтуерни разработчици в App Store